Torsdag - tidig helg nästan, typ, kanske, känns så.. blubber..

2010-02-25 / 19:19:48

Jaa nästan, det känns som om det vore tidig helg och nu ska jag förklara varför.

 

Eftersom Karen har problem med ena benet och blev opererad för några år sen så var hon hemma idag. Eller ja, hon var hos läkaren på förmiddagen från 0830 - 1100. Vilket var bra för mig eftersom då hann jag både skura golven och damsuga. För när hon väl skulle komma hem skulle hon jobba med datorn och jag skulle inte vilja störa henne.

 

Så jag startade kring 0845, då dammsög jag och skurade golven och hann typ dammtorka över allt samt bli kvar med två(och enda) tvättar med kläder.  När hon kom innanför dörren log hon mot mig och sa att hon förstog jag hade städat då huset luktade så gott och rent. =)

 

Så jag städade toan och tömde alla sopkorgar och sen var jag klar.  Karen gjorde iordning liten scons som vi åt, måste tillägga att scons är bland det godaste som finns! Och sen.. jaaa barnen skulle få skjuts av deras mormor hem kring 16-tiden, och när jag var klar så var klockan strax före 12 slaget.

 

När barnen kom hem har dom varit lite med Karen och jag tillfrågades att få och köpa fisk då Karens ben spökar och jag sa självklart ja. Torsk och lax står på matlistan ikväll, jag ska äta lax, och Karen, Karl och Caomihe ska äta torsk och Conal ska äta kyckling. Det blev fritt val ikväll då vi ska beställa curry chips från Morelliz. Currychips kan jag också meddela är galet galet galet gott! Jag önskar vi hade det i sverige, vad det är alltså tjocka pommes med en slags tjock curry sås på.

 

Nåja, det har varit en mycket mycket lugn dag idag, jag gjode bort hela städningen så tidigt att jag har kunna slappna av resten av eftermiddagen. Jag har suttit och kollat på lite film och skrivit in nya recept i min recept bok.

 

Så man kan säga att jag har en tidig helg då jag har varit typ ledig mer eller mindre ifrån 12 och resten av dagen. Imorgon ska jag som bara väcka ungarna och göra deras lunch och sen har jag helg! Och nu mina vänner är det ju bara 7 dagar kvar tills jag kommer hem! Nästa fredag landar jag i mitt älskade Luleå!

 

Resume: Min dag har varit riktigt bra. En trevlig och lugn eftermiddag! *tummen upp*

Hur har eran dag varit?

 

 

Men just nu är jag så hungrig att jag bara kan tänka på mat!

 

So tonight it is FISH AND CHIPS!

 

Peace out!

 

Mys!

2010-02-24 / 20:16:04

Woho!

 

Efter en halv produktiv dag med hyfsat lite att göra (tvätta, stryka, göra lunch till barnen, laga middag) så känner mig ändå ganska trött, men glad. Mycket på grund av min förkylning som gör att jag blir trött men bara tanken av att jag ska få mysa med mysigt folk och åka till den vackraste plats på jorden nästa fredag så kan jag inte annat göra än vara glad!

 

Det bara pirrar i magen av tanken att få stiga upp en morgon och dra på sig skoteroverallen och dra igång skotern och sen bara KÖRA!!! Upp på fjällen och bara njuta, åka till syterstugorna och laga lite mat på mourikkan(stavning?)!!

 

ÅHH! Jag längtar så in i norden!!

 

Nä nu ska skypa med mina älsklingar!

Pusskram

Ichigo

 

Myskläderna är på!

Helgen

2010-02-23 / 10:23:39

Oj vilken fullspeckad helg jag hade för en gångs skull.

 

Under fredagen så åkte jag och Svenja till stan under eftermiddagen för att möta upp Fernanda. Dock visade det sig att Fer, som är hennes nickname, att hon och hennes två kompisar var vilse i Connemara så dom skulle bli drygt en timme sena så jag och Svenja gick till Burger King. När vi väl var där och beställde mat så blev Svenja helt till sig, killen i kassan var tydligen väldigt het :P. Hon är som gullig, hon blir lite småkär när man minst anar det XD.

 

Men vi mötte upp Fer och tog bussen till där hon bodde och där gjorde vi oss iordning för att sedan gå ut för kvällen. Eftersom Fer också är au pair men inte trivs i sin familj så ska hon flytta därifrån om 10 dagar, så det var lite stel och konstig stämning när hennes hostpappa kom in i köket där i vi satt och så lite purken ut. Nåja, han tog oss i hand och presenterade sig och önskade oss en "trevlig kväll" men en skeptiskt attityd. Nåja, vi gjorde oss redo och tog bussen tillbaka till stan och träffade upp lite nya människor. Yolanda och Lizzy, två jätte gulliga tjejer från Spanien, vi gick ut på The King Head som vanligt men den krogen känns mer och mer tåkig eftersom vi alltid är där. Så vi givk vidare till kelly's och där träffade vi på Natcho, en 26 årig kille från Spanien som även han var kompis med Fernada, och Natchos kompis Stevie från Switzerland (minns inte svenska namnet). Vi hade en väldigt rolig kväll dock så var jag äckligt trött och förkyld så jag drack inget annat än en Fanta.

 

 

På lördagmorgon drog vi in tidigt till stan, vi åt frukost på The Bagel Factory, sjuuuukt gott, och därefter gick vi en vända på stan. Jag var även och fixade till en tatuering vars färg hade försvunnit hos Jeff. En riktigt duktig tatuerare, och supertrevlig också, jag rekomenderar han om ni kommer förbi Galway nångång och ska tatuera er :P

Sedan under eftermiddagen så tog jag och Svenja bussen hem och under bussfärden så började det snöa stora snöflingor. Vi satt och skrattade och tänkte på "våra små barn" som skulle vara eld och lågor över att det snöade och säkerligen skulle planera att göra snögubbar under morgondagen. Det var kallt hela dagen och kallare på eftermiddagen så jag var som en istapp innan jag kom hem. Så när jag väl kom hem för att ta en värmade dusch så var den upptagen i drygt en timme. Jag frös.. jag lovar... Låg under täcket och skakade tänder.

 

Nåja det blev en ganska tidig kväll, somnade redan vid 22 tiden och kände mig inte allt för bra i kroppen.

 

Söndag morgonen vaknade jag kring 0930 tiden, pratade med mamma och pappa på skype och min hals och näsa var helt igenstockade och jag kunde knappt andas. Jag tog lite medecin och sen klädde jag på mig och drog iväg med Svenja till stallet. Vi skulle hjälpa till att lasta hästar och annat gorm till jakten som vi alla skulle iväg på. Sandra som äger Moycullen Riding Center hade lovat att ta med oss på den väl kända jakten som man har på Irland, en gammal tradition. Men rider alltså med hästar över fält och hoppar över stock och stenmurar som är skyhöga, och med sig har man ett 50 tal hundar med sig som jagar räv. Så den vägen hundarna springer, den vägen rider man med hästarna. Det är en ganska brutal sport men säkert mycket kul, det är full fart i 3-4 timmar i sträck och hästarna älskar detta just för att dom får springa av sig.

 

Men det roliga var att när vi var i stallet där så kom det två tjejer som ville fråga lite om vad de kostade att börja rida och sånt. Svenja funderade om dom var tyskar eftersom dom hade en tysk dialekt och ja mycket riktigt, det visade sig var två tyska studenter så dom stog och pratade för fulla segel och jag gick dit också efter att ha hjälpt Sandra med att fläta Shibras man.

 

Dom sken upp som solar när jag sa att jag var svensk och dom berättade att dom i fredags kommit från Sverige för att göra deras projekt arbete på Irland. Tydligen gick dom på universitetet i UMEÅ av alla ställen och så hade dom även spenderat 2 månader i LULEÅ på tekniska dära också!!! LOL 1000 GÅNGER OM! Hur stor är chansen alltså?? Jag bara stog dära och visste inte om jag skulle skratta eller vad, men jag utbrast bara att jag var från Luleå och vi stog alla och bara strirrade på varandra och sen bara skrattade högt och ljudligt.

 

Vi bytte nummer och bestämde oss för mötas upp nästa helg.

 

 

Jag och Svenja drog sedan vidare i bilen efter Sandra och hennes man till Tuom för att se på jakten.

Det var otroligt spännande och roligt men kallt och lerigt. Med gott humör sprang vi fram och tillbaka med några andra människor för att se då dom skulle komma över en stenmur i närheten och sen vidare över en annan äng. Det var ungefär 50-70 hundar och 150-170 hästar och ryttare. Det var verkligen jätte spännande och man blir ju ändå lite sugen på att följa med nångång och rida med på nån jakt, ast jag vet inte om jag skulle hoppa så höga murar, endast om jag hade en STOR häst att rida.

 

Eftersom det var så mycket bilder jag tog under helgen så la jag upp alla på min pixbox som jag länkar till här

ICHIGOS BILDER FRÅN HELGEN, KLICKA HÄRA!!

Peace out!

Ichigo

 

Norrlänningarna vs söderbor

2010-02-18 / 14:02:49

 

Med min humor är detta roligt, jag satt och skarttade en hel del och insåg att det finns ändå en liten sanningn i detta budskap. Dvs vi från Norrbotten, vi tål kyla helt enkelt!!

 

//Ichigo

Nickname!

2010-02-17 / 23:11:54

Jag har inte skrivit om det men tänk att göra det länge. En liten sidogrej bara.

 

Barnen har gett mig 2 nya smeknamn under min 7 månder långa vistelse hära. Till & Matil.

 

Nå? Passar det? Jag tror egentligen att det är lättare för dom att säga och jag har ett ganska långt namn, men det är som gulligt, det lyser upp min dag faktiskt.

 

BTW, skaffat mig en twitter, ni kan hitta mig under Ichiiiigo.

 

Good Night, sleep tight, don't let the bugs bite!

//Ichigo

 

Visar en söt sovbild på min chihuahua Nozz <3 Miss you darling!

Självförtroende

2010-02-16 / 22:41:47

Jag har varit jättedålig på att uppdatera, jag vet!

 

Veckan har varit ganska bra faktiskt, eller ja det är ju som bara början men än så länge har den varit bra.

 

Idag hade hela Irland, UK, Skottland, Welsh och säkert många fler, den såkallade PANCAKE DAY! Vilket betyder att man jaa, man äter pancakes, eller som jag kallar dom och resten av Norrbotten, plättar! *Mums!*

 

Men ja, annars så känns det som mitt självförtroende är ganska lågt, jag har sånna peridoer och det har vi nog alla då det mesta känns bara kalasdåligt. Jag skyller på min p-stav som får mitt humör att leka som vinden och min rygg borde skrotas.. Hela min rygg vägrar sluta att knäckas så fort jag rör mig. Det gör så ont jag bli tossig i huvudet!

 

Nåja, jag hoppas ni där hemma åt massa med semlor idag, själv åt jag massa pancakes!

 

Sov gott med er!

Puss kraaaam

Pust och frust

2010-02-11 / 21:14:00

Idag har jag städat HELA DAGEN, verkligen... hela dagen.. Saken är den att vi får hit folk över helgen från Dublin och fick några extra städuppgifter i det rum som gästerna ska sova i. Så jag har dammtorkat verkligen allt som finns i huset, verkligen allt.. Jag har dammsugit, sopat, städat, vaskat, strykit, tvättat, dammtorkat mera, städa 3 toaletter, dammsuga lite till, dammtorka ännu mera, duscha, GÅ och hämta barnen vid skolan deras (40-45 mins gångpromenad) sedan blev vi dissade av alla bussar och fick GÅ hem.

 

Sedan dammtorka det sista jag inte hann med innan jag gick ifrån huset. Kan ju meddela att det finns inte ett enda dammkorn kvar! Jag är fett stolt över min insatts idag, men med min inflammation i ryggen så har jag frukansvärt ont så spikmatta och värmekudde är vad jag behöver konstant.

 

Min rygg blir mer och mer problem för mig. Dom som känt mig under flera år vet att min rygg har sina perioder då den blir bättre och sämre, men senaste tiden så känns det som jag har fler sämre perioder än vad jag har bättre. Ibland får jag så ont så att mina ben viker sig, jag måste hålla i mig som nån 80-årig gammal dam, det kan ta mig ett 20 tal sekunder att räta på ryggen från böjd till rak. För en normal människa tar det typ 1-2 sekunder?

 

Blir inte min rygg bättre till sommaren så ska jag uppsöka läkare. Jag har gjort det förr utan större resultat, skulle gärna vilja gå till nån sjukgymnst. Gjorde det förut, då fick jag sitta med någa sugproppar på rygger som gav ryggen ström.. Spännande känsla, otroligt obehagligt, men effektivt under korta perioder. Vet inte riktigt varför jag slutade? Men jag antar att det inte hjälpte allt för mycket i längden.

 

Resten av kvällen ska jag bara ta det lilla lugna och slappa. Imorgon är fredag och då är jag ledig typ efter det jag slänger på en tvätt. Conal har en skolpjäs så vi alla ska åka och kolla på den kring lunchtid, ska bli kul, han verkar så väldigt glad och exalterad över att han har så många repliker i den =).

 

Lägger upp lite bilder från min promenad till Chapparoad:

 

 

 

 

 

Nä nu ska jag lägga mig och läsa en bra bok eller nått.

 

Puss&kram

 

Ichigo

 

 

 

We need to help!

2010-02-10 / 21:01:59
(Textningen är ihoptryckt, jag lyckas ej fixa detta!)
Jag satt och kollade in Underbaraclaras blogg som vanligt och såg för länge sen att hon skrivit om en canser sjuk pojke vid namn Gustav och om hans mamma Anna. Hon länkade även till deras egna bloggar och jag blev frukansvärt illamående när jag läste dom. Inte för att det var något dåligt egentligen, men det jag blev illamående av att se barn lida, barn och deras föräldrar förlorar tid med varandra. Barn som inte får vara barn och så ska man redan skiljas från denna värld.
Det är inte rättvist när barn dör, det gör frukansvärt ont. Och jag har själv erfarenhet av det.
Barn ska få vara barn, barn ska springa och leka, busa med sina syskon, sin mamma, pappa och vänner. Man ska baka pepparkakor på julen och plocka jordgubbar på sommaren.
Som barn ska man springa barfota i gräset och få gönska på kläderna. 
Men ska inte behöva sitta och tänka om när man ska dö, om det kommer göra ont, när blir den sista gången man ser sin familj eller får känna gräset kittla härligt under fötterna, eller äta snö fast man inte borde?
Det gör så ont i mig att jag bara vill gråta. Brevet jag lägger upp här nedan är ett brev från Britt-Marie Svahn, hon är verksamhetschef på Karolinska Universitets Sjukhuset i Stockholm. Hon gjorde ett massutskick till kända bloggare nyligen och så här står det:
Gustav är 12 år gammal och svårt sjuk i cancer. För ganska precis ett år sedan fick han och hans föräldrar reda på att han hade lymfom, lymfkörtelcancer. Han tillbringade sedan nästan fem hela månader på sjukhus innan han flyttas från Umeå till CAST-avdelningen på Karolinska Universitetssjukhuset, i Huddinge, för benmärgstransplantation. Tiden efter transplantationen blev enormt jobbig.



I höstas startade Gustavs mamma Anna en insamling för att göra livet på CAST lite lättare.



På barn 3 i Umeå var det lyxigt med datorer kopplade till platta tv-apparater på varje rum som gjorde den trista tiden på sjukhus lite, lite lättare.



På CAST där man transplanteras är det fult och trist och tv:n är gammal och dålig. Det vore fint om Barncancerfonden kunde avsätta lite pengar även till CAST för att göra tiden där lite roligare. Lämna ett bidrag till nya tv-apparater, datorer och Wii- fit till CAST på Karolinska i Huddinge.



53 procent av alla barntransplantationer i Sverige görs på Cast.



När insamlingen nått sitt mål, 100 000 kronor, visade det sig att Barncancerfonden inte kan vika insamlade pengar åt så specifika mål. De nu närmare 145 000 kronorna som samlats in går istället till forskning. Även om en så pass stor summa säkerligen gör skillnad, tycker vi på Blog ‘Em Up att ursprungstanken – som ju garanterat ger en mer direkt effekt – är för bra för att ge upp. Vi vill dela med oss till de barn, och vuxna, som tillbringar så ofattbart tuff tid på CAST. Och vi vill göra det med Tv-spel.



Vi uppmanar därför alla våra läsare att skicka spel, konsoler, handkontroller – allt ni kan tänka er i Tv-spelsväg – till CAST i Huddinge. Märk paketet ”Tv-spelshjälp”.



Sprid ordet och dela med er av glädje till människor som verkligen behöver det.



Tack!



Skicka era gåvor till:
Britt-Marie Svahn
Verksamhetschef
CAST B 87
Karolinska Universitets Sjukhuset/Huddinge
141 86 Stockholm 



Märk paketet “Tv-spelshjälp”

Snälla, skänk nått, något litet kan betyda mer än ni tror. Jag själv ska fixa nått och skicka på måndag från Irland.
Om ni vill läsa Mamma Annas blogg så klicka här.
Om ni vill läsa Gustavs blogg så gör det här.
Vi kan inte göra allt, men vi kan göra nått för dom som behöver hjälp.
Det känns inte rättvist att barn ska behöva må dåligt och vara sjuka, många vänder sig till Gud och frågar varför? Om Gud nu är så god varför hjälper han inte dom som behöver hjälp? Ja jag tror att mycket ligger i vårt egna fria val, vi människor skapade detta över oss, men sen tror jag också att onskan är så stor i världen att den trycker till. Och Gud gör så gott han kan, men han har också en plan för oss alla, var och en. Även om vi inte förstår den nu så kommer vi göra det en dag. Jag vet inte om det är någon tröst för er, men det är iallafall en liten tröst för mig.
//Ichigo

Dance with me

2010-02-09 / 22:34:20

 

Do you wanna dance with me?

Måndag - sjukling

2010-02-08 / 19:53:13

Har en dålig start på veckan. Jag känner mig allmänt ur fokus, väldigt trött, haft yrsel mer eller mindre hela dagen, huvudvärk och nada matlust. Så har gjort allt jag skulle göra idag men såfort Karen kom innanför dörren skickade hon mig i säng då Caomihe berättat hur hängig jag varit idag och skyllde på sin mor eftersom hon varit sjuk före helgen. Nåja, en ganska lugn dag i övrigt, bara väldigt tröttsam... Så nu blir det sova tidigt och ta det lugnt, bara ta igen mig för imorgon.

 

 

Sov gott!

 

Puss&Kram

Ichigo

Söndag - Lazy daaaaaay

2010-02-07 / 21:29:06

Idag har jag endast varit på en promenad och sedan sovit och sett på Super Naturel. En väldigt seg dag med andra ord, precis som en riktig söndag ska vara. Plus att jag tror att jag håller på blir lite snorig och sjuk, känner mig lite hängig men jaa, det känns ändå bättre ikväll.

 

Stranden 2 min fån huset.

Havet

Hoppas ni andra har haft en fin söndag!

Pusskram

CityCenter

2010-02-06 / 21:04:21

Ohyeah! Idag blev en lååång shopping tur med tjejerna. Hittade även Mattias och Borza( Mattias, hur stavas det?) och sprang iväg och lunchade med dom.  Har tagit lite bilder så lägger upp bilder, har inte annat att säga än att idag är en mycket bra dag och jag fick en hel del handlat som skulle hem till lilla Luleå i mars.

 

Shopping Street

Mattias vill ha!

Borza & jag ( jag är galet trött)

Söta pojkar!

Joo jag har handlat.....

Svenja!

Heidi!

Nu ska jag skypa med Macca!

Puss&Kram

En härlig start på dagen

2010-02-05 / 11:06:06

Idag började min morgon ganska bra. Jag steg upp och gjode det vanliga med barnens lunch och så, jag gick med dom till busshållplatsen och väntade där tills bussen kom. Sedan gick jag till affären för att handla lite.

Jag köpte hårinpackning och ansikts mask. Så jag har nu på morgonen skämpt bort mig med en ansikts mask och ska göra en hårinpackning och raka benen senare. Idag har jag min SPA dag =)

 

Idag är det fredag och det enda jag behöver göra är att tvätta lite. =) Men annars ska jag inte gör nånting vettigt.. Jaa kanske ta en promenad senare, men det är typ det.  Jag ska bara ligga och ta det lugnt, chilla och ha det trevligt med film och serier.

 

Jo vet inte om jag sa det men min kamera laddare har kommit så nu kan jag lägga upp bilder!!:D

 

Aaah, helg, underbara helg.

 

Min SPA utrustning!

 

Ny skjorta som jag köpte föra helgen. Och för er som inte sett min hår så ser det ut så här för tillfället =)

 

Denna varmvattens kudde är något jag inte kan leva utan! Så underbart varm att ha i sängen om det är kallt, eller för ryggen så den gör ont. Denn värmer så himla gutt! Köpte den då mami&papi var här i Oktober förra året=)

 

 

Nä, nu ska jag fortsätta med min SPA dag!

 

Puss och kram från en väldigt glad Ichigo!

 

Grattis!

2010-02-04 / 23:20:22

Grattis Oskar på 23års dagen!!

 

 

Hoppas du hade en fin dag!

Massa kramar

//Matilda

Komedi

2010-02-03 / 22:39:17

 

Den här mannen kan förgylla vilken dag som helst i mitt liv. Johan Glans har precis den rätta humorn! Eller snarare min humor. Legat halva kvällen och kollat på komedi, guuu vad skönt att det är att skratta... Och då insåg jag en sorglig sak, jag har inte skrattat så här sen jul... Tragiskt! Men jaa jag hade kul!:P

 

Annars blev kvällen lyckad trots allt. Och maten, den blev galet god, och allt det pinsamma stämningen försvann. Jag känner mig väldigt glad ikväll, väldigt väldigt glad. tror det blev för mycket Johan Glans humor ikväll!!!

 

Nåja, ha en trevlig kväll och dröm söta drömmar!

 

Pusskram!

Pinsamt!!

2010-02-03 / 18:58:28

Åhh, idag har varit en sådan seeeeeeeg jobbig dag som aldrig verkar vilja ta slut någonsin..... Och så ikväll satt Karen och hade massa jobb att göra ikväll och sjuk som hon är bad hon mig laga middagen. Kyckling med vitt vin, cream och soltorkade tomater.

 

Jag har gjort detta recept många gånger och det har alltid blivit väldigt väldigt gott. Men grejen är att Karen har aldrig visat hur man gjorde utan jag skrev av receptet samtidigt som hon förklarade det en sen kväll. Tydligen har jag missat lite i recpetet...

 

Hon såg lite förargad ut och nästan lite dumförklarade mig utan att säga ett ljud.. Är det något jag hatar mest i världen är det att bli nedvärderad, dumförklarad eller dylikt. Vi gjorde om middagen lite grann och försökte få till det rätt och jaa, det gick, om inte annat har vi några bitar extra vitlök i maten ikväll. Nåja, jag ska inte träffa nån så jag antar att ingen behöver dö av min andedräkt.. Hon förklarade att misstag sker och att det var ingenfara, hon hade ju faktiskt gilla det även om jag gjort receptet lite bakvänt. MEN eftersom min engelska var så himla bra så antog hon att jag förstog allt hon sa.

 

Jag sa att jag måste ha missat lite av då hon förklarade i all hast då jag skrev men att jag skulle skriva om mit recpet till det rätta. Jag känner mig så otroligt dum, hur kunde jag missa sånna saker i receptet?

 

Jaa jag antar att ibland blir man dumförklarad av rätta anledningar...

 

Ikväll tappade jag lusten till mycket, bleeh, mitt humör dog helt.. Jag har verkligen många negativa dagar känner jag, enormt irriterande alltså!

Mardröm och sommar!

2010-02-03 / 10:46:17

Inatt hade jag en väldigt obehaglig dröm. Jag vaknade med hjärtklappning och att jag grät.

 

Jag var nånstans i Asien på semester med några kompisar då vi blev kidnappade. Mina vänner släpptes men inte jag, just för att jag var kristen. Dom sa att dom skulle släppa mig om jag avsa mig min tro och aldrig återvände till mitt hemland. Det var sjukt, jag försökte rymma gång på gång men det var alltid någon som fick syn på mig. Eftersom jag totalt vägrade att avsäga mig min tro och mitt hemland så blev mitt utrymme mindre och mindre, vissa stunder så skulle jag stå i en slags cylinder, bara för att hålla fast mig och skrämma mig under vissa stunder. Och grejen är att jag är klaustrofobisk i verkligheten och har extremt svårt för mindre utrymmen så jaa, det var även samma i min dröm.

 

Till slut sattes jag i ett rum fullt med andra kvinnor där man förklarade att vi skulle aldrig släppas och att vi skulle mest troligt dö hära. Jag skrek och skrek, att känna den paniken att aldrig mera se ens familj eller vänner, det var så verkligt på något sätt och frukansvärt obehagligt. Jag vaknade ganska hastigt och såg att klockan bara var 0515. Jag gjorde några halvhjärtade försök att somna om men låg mest och tänkte på min dröm och min hjärtklappning verkade inte riktigt lugna sig. Nåja, klockan slog tillsut 0700 och jag steg upp och gjode det vanliga.

 

Min hostmamma är sjuk och hemma idag, det är otroligt dåligt väder, det blåser och verkligen kalasregnar. Jag har som vanligt inte för mycket att göra på min lista och gjort bort mesta dels av tvätten och strykningen. Ska sopa golven lite senare, behöver inte stressa med det än. Jag mår själv inte allt för topp, mår lite illa och är livrädd för nån förkylning. Båda lilltjejen och hostmaman är förkylda och jag har ingen lust att få det.

 

Nåja, livet går vidare och just nu sitter jag och myser i tanken på en Sverige sommar. Jag vill till tre ställen just nu, Gotland, Öland och Skåne! Åhhhh vad mysigt det hade varit!

 

Skåne!

 

Öland!

 

Gotland!

It's a new day

2010-02-01 / 10:29:50

Jaa det är en ny dag, en ny vecka. Vi kommer allt närmare min andra hemresa i mars vilket kommer bli dunder roligt! Åka till stugan med härligt underbara människor, träffa kompisar, god mat och Nozz såklart!

 

Idag är det 32 dagar kvar tills jag dyker upp på kallax flygplats igen. Jisses det är ju ändå väldigt väldigt snart! Så jag funderar på att göra en ny nedräkning på bloggen, vad säger ni om det? Först var min tanke att jag inte ides men det är ju ändå lite roligt. Såå jaa, det blir en ny nedräkning.

 

 

Idag är en ganska lugn dag, jag fick skynda på ungarna imorse så de skulle hinna med bussen, sen när jag kom tillbaka då kom Karl mitt i allt, det verkar som han ska jobba hemifrån en stund... HAHA, och nu gick han ut ur dörren och söger hejdå.. LOL. Ohwell, idag ahr jag bara tvätten att göra och sopa lite golv och laga sheperds pie.

 

 

men denna morgon satt jag också och tänkte på all mat som jag saknar att äta, svensk mat.

 

Så som:

 

Köttbullar

 

Torkat Renkött

 

 

Knäckebröd och kaviar!!

 

Falukorv!!

 

PALT...!!

 

 

Jag saknar svensk mat!! Jag vill haa.... jag är galet hungrig nu... mat!