I'm gonna miss you..

2010-06-26 / 21:20:54

Åhh Guinness är en häftig och rolig häst. Vi hade vår sista ridtur tillsammans idag och som vanligt så lekte vi rövare. =)

 

Idag red jag med Rebecca, hon berättade att Colum har slutat jobba där och dragit till England för att rida in unghästar. Avis är jag!!

 

Nåja, min Guinness, jag kommer att sakna dig, våra tokiga ridturer =) Han är den bästa häst jag någonsin suttit på! Och han har väldigt häftiga ögon, ett brunt och den andra är häften blått och häften brunt!

 

 

 

Peace out!

Ichigo

Städa!

2010-06-24 / 12:18:36

Woho, idag är det näst sista gången jag städar huset.

 

Började tidigt för en gångs skull, klockan är nu 11:15, och kommer vara klar innan 12:00, hoppas jag. Jag har bara att damsuga och vaska golven kvar, det kommer gå fort.

 

Hoppas ni har en lika mysig och trevlig dag som jag med sol!

 

 

Peace out!

 

Ichigo

 

I did it.. Ohh, I'm that good..

2010-06-23 / 22:04:15

Sommaren har kommit igång på allvar, även här på Irland!

 

Jag längtar efter att få komma hem nu till mitt älskade Sverige. Det ska bli så spännande att se alla igen, höra vad ni alla har gjort. Det är många av er som jag knappt nästan inte alls har sett på ett år och jag längtar efter er så!

Jag längtar efter svenskmat, mina vänner, min lilla Nozz, min familj, Luleå, min kyrkstuga, ICA, mjukglass, ja listan är lång på vad jag verkligen saknar hemma!

 

Snart är jag hemma..

 

 

Jag har påbörjat mitt avsked till Irland nu, jag inser att det är inte mycket kvar av min resa. Två veckor kvar drygt.

Irland har blivit ett hem för mig. Irland är ett speciellt land, med mycket intressanta människor, spännande musik, mat och kultur. Jag har alltid blivit välkommnad med öppna armar hos människor här, folk har alltid varit så vänliga och jag har alltid känt mig som en i gänget.

 

När jag ibland åkt taxi så har 70% av chaffisarna trot jag varit från Irland just för att min engelska dialekt har fått så mycket smak the irish! Det har varit väldigt roligt att höra =)

 

Och mina lördagar i stallet då jag och Colum går lös med allt prat om allt möjligt samtidigt som vi tagit det mest galna ridturer med hästarna. Jag har aldrig haft så kul att rida med någon, Colum har varit lite showoff ibland, men han är en härlig kille med mycket humor och historier. Han är en av dom bästa ryttarna jag någonsin träffat på och han har blivit en kompis för mig. Hästen Guiness, oj, den hästen kommer jag att sakna så mycket. Han är en stor svart go Irish Cob med mycket roliga ideér som vet hur man har kul och hur man ska överraska sin ryttare på bästa sätt. Jag önskar att jag en dag kan hitta en häst som Guiness.

 

Jag kommer sakna min irländska familj, så frukansvärt mycket, vi har blivit så nära varandra nu speciellt på sistone. Barnens små galna ideér och små trix. Jag kommer sakna barnen så mycket... Dom har blivit lite av de små syskon jag aldrig fick men så ofta önskar jag hade.

 

Det är så mycket jag kommer att sakna, jag vet knappt hur jag ska få plats med allt.

 

Jag har vuxit så mycket under detta år, jag har verkligen hittat mig själv i vad jag vill göra i mitt liv. Jag är lycklig för det. Jag är så stolt över vad jag har gjort här, att jag lyckades.

 

Jag har aldrig haft mycket till självförtroende, aldrig tyckt mig vara duktigt på särskillt mycket saker, det är ingens fel egentligen, bara min syn på mig själv. Men nu efter ett år på Irland så känner jag bara, Jisses, jag klarade faktiskt detta, jag gjorde det. För er kanske det inte är en stor sak, men för mig är det en stor sak, något som fick mitt liv att kännas så otroligt mycket bättre, att få mycket mera självförtroende.

 

Så till sist, till er som trodde jag inte skulle klara det, SUCK IT!

Jag kom, jag såg, jag segrade!

 

Jag är så sjukt bra!

 

Peace out!

 

Matilda, the awesome one!

 

 

 

 

 

Gåshud & Nostalgi

2010-06-18 / 23:55:48

 

Om inte detta ger nostalgi och gåshud så vet jag inte vad. Det finns så otroligt mycket anime man såg när man var liten och denna tyckte jag nog var bland det häftigaste som fanns!!

 

Peace out!

Ichigo

Diskbråck

2010-06-16 / 18:48:08

Hejsan alla!

 

Nu är det inte länge kvar tills jag får komma hem till världens sötaste Luleå i några veckor innan jag och Nozz flyttar vidare till Älvsbyn!

 

Såhär ser det också ut under sommaren att jag inte kommer bo allt för mycket i lägenheten inne i stan, utan min bror bor ju där nu. Jag kommer att vara där lite här och var, men mesta dels av tiden är jag nog i Måttsund och försöker lära mig att stressa ner. Jag är rädd att jag kommer bli lika speedad och stressad som jag var, så jag ska tvinga mig själv att lugna ner mig för en gångs skull! Men som sagt, kommer befinna mig där, fast inte varje dag.

 

Idag är det 23 dagar kvar tills Papi&Mami och Macca kommer till Irland och hämtar upp mig! Det ska verkligen bli kalasakul!! Med andra ord, 26 dagar kvar tills jag kommer hem till Luleå ;)

 

Vad händer annars då? Jo jag har fått diskbråck i ländryggen, det gör förbaskat ont och ena min fot som jag har sådana probelm med har börjat "somna" lite för fort, lite för länge. Jag tappar helt känseln i foten och gör att jag faller ihop på golvet, det vara ungefär 10-15 min.. Tro mig, jag har provat.

 

Men saken är ju den att alla som känner mig vet att jag har enorma problem med min rygg i alla tider, längtar tills jag får börja gå på gymmet igen!

 

 

Nu ska jag gå och laga mat!!

Puss & Kram!

God is amazing, that's all I can say..

2010-06-03 / 12:08:07

 

Gud, Han är häftig.

 

När man minst anar det, så lyfter han upp en när man faller.

 

Tack Gud för att du alltid finns där.

 

 

Den här veckans nötarlåt. Föll för den helt och hållet.

*Städdag idag*

Peace out!

 

Ichigo

 

Uppsala

2010-06-02 / 23:33:49

Hemlighet avslöjas!

 

Eftersom nu det är superseriöst och jag till 300000% har bestämt mig så ska jag söka in till Johannelunds bibelskola i Uppsala till vårterminen!!

 

Lägenhet sökes redan nu, iallafall kollar runt på vad som finns och så. Men ja, jag blir bara ett halvår i Luleå sen sticker jag igen! :P Tänk så livet kan bli!!

 

Jag är super posetiv just nu och längtar tills att få åka ner och kolla in stället!!

 

Hoppas ni har det bra!!

Peace out!

Ichigo

*Hemlighet*

2010-06-01 / 08:42:35

Jag har en sak på gång. Jag ska berätta den när tiden är inne.

Men snart så=)

 

Puss