Irland ar ett land med manga lander.

2010-04-13 / 09:41:14
Det ar ganska roligt tycker jag, under min tid jag varit har sa finns det sma ogonblick da jag nastan tror att jag ar nan annanstans. Ibland kan det kannas som jag ar pa Franska Riviaran, just for lukten fran det salta havet, eller vissa parker kanns percis som att vara i Haga parken i Stockholm, eller skogsbryn som far en att tanka pa Alska etc etc. Sa pa natt satt sa far man mer an bara Irland.

Jag onskar sa mycket att jag skulle kunna aka till frankrike i sommar med min familj, Franska Riviaran ar en helt underbar plats som jag garna spenderar nagra veckor pa under forsommaren eller sensommaren.


Jag alskar att resa och har manga planer pa manga stallen, Men en sak har jag lovat mig sjalv, innan jag dor ska jag ha rest jorden runt.


Sjalv sitter jag hara nu pa overvaningen pa kontoret, har hunnit se minst tva hemlosa hundar pa morgonen. En Welsh corgi och en Golden Retriver. Det gor mig ont att se hur hundar far illa ofta hara. Man har inte samma uppfattning om husdjur i Sverige som pa Irland, har ar det mera att hundar kommer och gar och ids man inte med dom langra, dumpar man av dom i hopp att nan annan tar hand om den eller i varsta fall dor av svalt.

Idag kom denna Golden retriver fram till mig och ville bara bli kliad och fa lite karlek, och hur kunde jag saga nej till en sadan otroligt fin hund? Jag blev sa foralskad och det gjorde mer ont nar den borjade folja efter mig. Men vad ska jag gora? Det ar inte mitt hus jag bor i sa jag kan ju inte gora som jag vill men hade jag haft eget eller natt sa hade jag tagit in den mer an garna. Denna vovve sag sliten ut, lite mager och valdigt smutsig, men jag gav den en liten bacon bit iallafall innan den tassade ivag.


Jag sager det igen, att det gor mig ont att se hur hundar far illa har och jag vill bara grata for jag kanner mig sa frukansvart hjalplos..

Dagens fraga: Vad skulle ni gora om ni hittade en hemlos hund, mager och smutsig? Skulle ni ta hem den, bada den, ge den mat och karlek? SKulle ni schasa ivag den for att man inte vet vad man ska gora? Eller hade ni kanske ringt en veterinar som kan ta en titt pa hunden och lamna den dar i hopp om att dom kan lamna den vidare till ett adoptions center?

Om jag bara kunde hade jag ringt nan men det ar inte sa latt det heller pa irland, eftersom manga bara rycker pa axlarn.

Naja, en dag sa blir det en till hund, en lite storre hund an Nozz iallafall, men kanske inte allt for stor heller :)

Hoppas ni har det bast!
Peace out!

Ichigo

Hejhejhej!

2010-04-12 / 11:05:14
Long time no see right! Ja jag har varit hemma i Sverige under veckan och det var hur underbart som helst och vara i stugan och kora skoter tills man nastan spydde och drog axlarna ur led och nagra fastkorningar nar det varit blott pa isen. Men ocksa att fa traffa sa manga mysiga manniskor jag verkligen superduper alskar!

Nu ar det sa har att min dator fortfarande ar pa lagning och jag har bara en dator pa irland som funkar att skriva pa och den ar som markar utan de sista tre bokstaverna det svenska alafabet. Sa mina uppdateringar kommer vara lite fran och till men uppdaterar sa mycket jag kan.

Hoppas ni har haft en supermysig pask, det har iallafall jag, Nu ar det sista koret innan jag kommer hem. Vi ses den 12 juli Sverige!!


Hors snart!

Peace out!
Ichiiiigo