Dublin Bilder

2010-05-30 / 17:26:36

Jag har helt glömt att skriva om Dublin!

 

Dublin var kalashäftigt, STORT!! Jag hänge med Karen och hennes kompisar Andrew, Ken, Demien och Doris!

 

Vi hade galet kul och åt mycket kinesisk mat, var på resturanger, shoppade, var på puben, fick skavsår, massa skratt och prat om allt mellan himmel och jord!!

 

 

Utsiken från Andrews lägenhet.

 

Andrew  och Demian.

 

Jag och Karen, we just had to put this hats on!

 

Me..

 

Karen, Andrwe & Doris

 

Ken, Doris, Willie The Cat, Andrew, Karen & Moi

 

Med tanke på att jag tog kring 180 bilder, så finns många av dom även på Facebook. Jag ids inte lägga upp mer än så här just nu:P

Peace out!

//Ichigo

 

Morsdag, Stammis och kort hår!

2010-05-30 / 15:34:39

Oj, evigheter sen jag skrev sist. Händer inte allt för mycket nu för tiden, eller joo, sommaren är här! Värme, sol en en balans med regn och oväder. Veckorna går och nu är det 5 veckor och några dagar kvar tills jag kommer hem.

 

Jag inser att det är galet mycket jag kommer att sakna.

 

Men först ska jag säga GRATTIS PÅ MORSDAG TILL MIN SÖTA LILLA MAMMA!!

 

Sen så har jag insett vilken stammis jag är på ett Café här i närheten som heter Arabica. Idag skulle jag gå och köpa min speciall kaffe, White Mocca, en vaniljkaffe dryck och en smörgås med kyckling. När jag kommer in så hejar personlen på mig som om jag vore en gammal vän. När jag precis ska pööna munnen för att beställa en av tjejerna så frågar hon:

 

 

Servitrisen-"Do you want the usal?"

Jag- *lite småpaff* "Yes please"

S- "White Mocca with a wrap to go?"

J- "Yea please"

S- "BTW, did you get a haircut? You look soo good in short hair, it really suits you!"

J- "Oh really Thanks!"

 

 

 

Sedan får jag en extra stor kaffe mugg för samma pris som den lilla storleken. Jag blev väldigt glad över hur vänligt man blir behandlad hära.

Jag tyckte det var riktigt roligt alltså. Tänk att få vara stammis på ett ställe där dom vet vad man vill ha redan då man kommer dit XD. Saken är dena att jag mesta dels beställer kaffe därifrån, deras kaffe är att dö för... Så sjukt galet gott!!!!

Anywho, jag har klippt mig också!!

 

Jag är korthårig!!!!!! Eller jag har senaste 6 åren haft typ kort hår av och till men nu känns det kortare än vad jag har haft det på jag vet inte hur länge. Så Vad tycker ni?

 

Min vanliga kamera har slut batteri så tog med webbcamen, som gjorde mig vit som ett spöke men frisyren syns iallafall =)

Filmtips!

2010-05-21 / 10:14:59

 

Jag har alltid älskat westernfilmer och såg mycket på det när jag var yngre med pappa. Bilraceing och westernfilmer är min och pappas grej =)

 

Men iallafall Lightning Jack är en hysteriskt rolig film från år 1994 med Cuba Gooding Jr. och Paul Hogan som huvudpersoner.

 

För dig som gillar westernfilmer, lite "pangpang" och hysteriskt roliga repliker är denna film bara att kolla in!

 

Nu ska jag dra till Dublin om 2h så, vi hörs efter helgen!

 

Peace out!

Ichigo

Dublin

2010-05-20 / 17:59:58

Dublin tjatandet från min sida är äntligen över! Imorgon drar jag till Irlands huvudstad och lodar runt med en tjej från Hongkong.

 

Karen Lee heter hon, hon och hennes kompis surfade hos mig förra vintern, vi hade galet roligt och jag fick kinesisk té som jag fullkomligt älskar! :D

 

Hon har bott i Dublin i några år och kan stan utan och innan=).

Såg på vädret att det kommer bli varmt, sköööönt!

 

Så vad ska ni göra för spännande under helgen då?

 

 

Peace out!

 

Ichigo

Nostalgi

2010-05-13 / 10:09:54

 

Jag hade en period när jag var liten då jag fullkommligt älskade John Denvers musik. Speciellt denna, Country Roads. Den får mig fortfarande att le och drömma om att resa till USA =).

 

Jag har väldigt blandad musiksmak, jag har väldigt mycket musiksmak från hela min familj. Jag gillar musik som min bror, min far, min mor älskar. Tack vare min mor så trivs jag väldigt bra med klassisk musik och Evert Toube(?), och tack vare far så trivs jag med lite äldre musik, som Elvis, The Beatles etc, och min bror lyssnade på bland annat The Doors men även andra indé band. Som en stor gott och blandat påse!


Så dagens fråga: Vad har ni för musik ni växte upp med? Vilken musik är det som gör att ni kan segla tillbaka till att vara barn, till att vara liten igen? 

 

Nu ska jag börja städa huset och sedan skype med Macca klockan 11 irländsktid!

Peace out!

 

Ichigo

Insperation

2010-05-12 / 21:22:42

 

Väldigt häftigt!!:D

 

Puss

Yeah..

2010-05-10 / 14:36:33
Sanningens ande eller villfarelsens

 

4 1Mina kära, sätt inte tro till alla andar utan pröva om de kommer från Gud, ty många falska profeter har gått ut i världen. 2Så kan ni se vilken ande som är Guds: varje ande som erkänner att Jesus Kristus har kommit i mänsklig gestalt är från Gud, 3men den ande som förnekar Jesus är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skall komma och som redan nu är i världen. 4Men ni, mina barn, är från Gud, och ni har besegrat de falska profeterna, ty han som är i er är större än han som är i världen. 5De kommer från världen, och därför talar de som världen, och världen lyssnar på dem. 6Men vi kommer från Gud. Den som känner Gud, han lyssnar på oss; den som inte kommer från Gud, han lyssnar inte på oss. Så kan vi skilja mellan sanningens ande och villfarelsens ande.

1 joh 4

 

 

Yeah, sounds fun, right?!

Lugn helg

2010-05-09 / 18:02:30

En mycket lugn och trevlig helg har gått förbi. Lördagen tog jag en snabb tur in till stan och hittade ett par söta skor för 2,5 euro. =)Sen så kom Laura förbi idag(söndag) med sin pappa och kusiner. Dom har varit på bröllopp, deras irländska kusin har gift sig. Men vi gick och fika på det goda Arabica. =)

 

 

 

Superkul att träffa dig tjejen!! *Stor Kram*

 

Mina 20 kr skor! :D

 

Peace out!

Ichiiiigo

Hoppträning med Ross

2010-05-07 / 13:57:15

 

Hopptränade med Ross idag. Gick jätte bra med tanke på att det är min tredje gång på 5 år som jag hoppatränar. Här får ni ett smakprov!

 

Ha en bra dag!

Peace out!

Ichigo

Nozzeliten...

2010-05-05 / 14:07:21

Som ni vet så finns en liten söt hund som väntar på mig hemma.. Min lilla Nozz betyder allt för mig, och jag saknar han så mycket att det gör så ont i hela kroppen..

 

Det är bara 9 veckor kvar tills jag får krama om han.. Det är så frukansvärt hur man fäster sig vid sina djur, och man märker det allra mest då man skiljs ifrån dom..

 

Men som ni även vet så har jag ju länge funderat på att skaffa en till mindre hund, mycket för att jag skulle inte klaga över att ha en till hund men också för att Nozz ska få sällskap. Han är en hund som konstant behöver uppmärksamhet och kärlek. Han älskar att leka med andra hundar, speciellt tikar. Han mår som en prins när han vara med andra hundar och inte känna sig så ensam.

 

Samtidigt är ju det här med pengar som kniper och inget växer ju på träd. Och det kanske ändå inte blir för om ett år eller två jag skaffar en till hund.. Men det finns inget som säger att man inte får drömma..

 

Jag har verkligen gått igenom många hundraser, stora som små, för att luska ut den perfekta hundrasen för min och Nozzens livsstil. Eftersom Nozz funkar bra med både stora och små hundar så har jag kollat in dom flesta. Jag menar här har vi en hund som kommer hur bra överrens som helst med en Rottwiler och en Havanies.

 

Så vilken ras tror ni skulle passa? Så klart finns det både för- och nackdelar med dom flesta raser. Men våra krav är väl maxat en mellanstorhund, som är lite mera påpälskad och klarar av den Norrländska vintern och som inte har några kända sjukdommar med sig i släpvagnen och att det ska vara en tik. (Återigen, Nozz funkar bäst med tikar.)

 

Så vi har kommit med 3 kandidater.

 

Bichon Havanais, är en hundras som min moster haft i många år och användt i avel och utställning. Hennes hundar har alltid varit friska och sunda. Utstrålat harmoni, glädje och kärlek och en massa bus för min lilla Nozze=).

Detta är t.o.m en bild på Viggo, en hund som min moster haft, en bland de få hanar som Nozz fullkommligt älskar;)

 

 

 

Welsh Corgi, något grövre hund, men fortfarande liten. Är från början en mycket utmärkt vallhund men används nu fötiden mycket som sällskapshund, också en väldigt harmonisk hund som fast sin lilla kropp är väldigt tålig. Den är lite speciell i deras utseende, men deras långa och grova kropp, men väldigt korta ben.

 

 

 

Japansk Spets, är en väldigt lugn och fin hundras, den är lite större än både Havanies och Corgi, men det är inte mycket skillnad. Denna hundras är ganska tålig i kyla vilket är superbra men tanke på vilken del av landet vi bor i och är även en väldigt frisk ras. Den har mycket päls men är enkel att vårda.

 

 

 

Så vad tycker ni om dessa kandidater? =)

 

Ligger och njuter i solen i mattes skoteroverall. =)

 

 

 

Peace out!

Ichigo

PirriPirri is back!

2010-05-02 / 23:20:11

PirriPirri är nu lagad och fixad. Så nu börjar bloggen igen!!

 

SÅ hur har ni haft det alla under det nästan 6 veckor jag varit utan dator? Jag har hunnit läsa massa böcker(!!) vara en liten sväng i Sverige, spenderade mesta delen i Norra Fjällnäs/Tärnaby/Hemavan med familj och vovve.

 

Vi körde en massa skoter, vi grillade och njöt av det otroligt vackra väder vi hade! Det var så galet underbart och jag konstaterade att jag kommer att flytta dit. Jag känner mig verkligen hemma där. Känns som jag bara hamnat rätt och det bara skär inuti en när jag åker därifrån.

 

Har något stad,samhälle eller rent av by där ni verkligen älskar, något ställe där ni känner er hemma? Som då inte är var ni bor permanent?

 

Var i helgen och red som vanligt i Moycullen och jag Colum slamsade runt med hästarna som vanligt.  Vi for och hoppade över stock och stub och tunnor vilket var galet roligt. Guinness var på strålande humor och riktig pigg och glad. Så han hoppade över minsta lilla och vi galopperade så fort att vi kom upp i fyrsprång! Helt underbart! Colum skrattade och frågade hur jag kunde få han att springa så fort? Ingen annan har lyckats, haha vad kan jag säga, Guinness och jag förstår varandra ;)

 

Colum vill även att jag ska börja hoppträna mycket mera då han anser att jag har "talang" för det. Samt så tycker han jag ska vara med på en hopptävling med Guinness. Och tro mig, det ska vi, hoppträningen börjar på lördag  vill jag lova!

 

Bild tagen på gården med bror jag och Nozz


Utsikten är att dö för..



Viktor & Nozz



Jag och mina fjäll <3 (Att köra skotern från där jag står till fjällen bakom mig skulle ta dryga 2 h..)



This is my baby!!