Weekend with Family Part 4

2009-10-26 / 15:48:01

Denna morgon hade vi bestämt oss för att faktiskt åka till Cliffs of Moher och åkte en jätte fin lite rundtur till olika små fina samhällen.

 

Cliffs of Mohar var typ otroligt mäktiga och det var typ gööööör häftigt! Där inhandlades också en journal/skrivbok och en skiva med irlänsk musik. Vi vandrade runt lite och kollade på dessa klippor med ett hemskt oväder drog in och inom kort var de hemskt mycket regn och vi var totalt sjöblöta..

 

Vi drog drog runt och kollade på närliggande sevärdheter, lite gammla ruiner av slott och sedan kom vi in i ett litet samhälle och där stannade vi och åt en bit mat.

 

Sedan drog vi hemåt till B&Bet och spenderade på sista kväll tsm. Vi åkte också till Barna till en resturang med namnet MulBerry's där vi åt kyckling och soppa. Supergott var de, en lite finare resturang men inte allt för galna priser. Vi träffade även där på min Au Pair familj och fick veta att lilltjejen sovit i min säng medans jag varit borta, så mycket hade hon saknat mig!:P

 

Nåja, vi åt och sen for till B&Bet och där låg vi i sängarna, jag i min säng och mamma och pappa i sin säng, vi hade packat ihop allt som skulle åka tillbaka till Sverige och fixat allt. Vi låg och pratade lite om allt möjligt innan vi somnade.

Morgonen där efter blev de ett hastigt avsked och jag vinkade av dom vid mitt hus och sedan gick jag innan för dörren och väkte sedan barnen för skolan..

 

Kändes så konstigt att den helgen gick så fort och nu är de redan en vecka sen jag vinkade av dom och såg dom sist. Saknar dom redan en massa!!

 

Men måste säga att jag faktiskt kände att de fattades någon och de var ju så klart min lilla storebror.. Känns konstigt att resa utan han.. :O

 

 

 

 

TACK MAMI OCH PAPI FÖR ATT NI GJORDE MIN HELG SÅ MYSIG OCH GAV MIG LITE PEPP SOM RÄCKER TILL JUL!! Älskar er!

 

Puss och Kyss!

 

Ichigo

Kommentarer!
Postat av: Viktor

Dem där klipporna ser rätt koola ut, ser blåsigt ut =)

Kommenterat - 2009-10-26 / 22:33:15
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: